Gerry-logo-OverheidHet Europees jaar van de bestrijding van armoede en sociale uitsluiting bestond in Nederland uit een estafette van bijeenkomsten in diverse gemeenten met een landelijke afsluiter. Gerry was dagvoorzitter van de Manifestatie ‘Met eigen kracht’ in Eindhoven en spreker/ambassadrice bij de landelijke slotconferentie met o.a. de staatssecretaris en ambassadeur Ruud Lubbers.

In Eindhoven konden de deelnemers bij ontvangst de bureaucratie zelf ervaren. Acteurs stuurden hen ‘het kastje naar het muurtje’. Bij de slotconferentie in Den Haag kregen alle 300 gasten een Houtmoed-bordje van Gerry om ook zonder een officieel Europees jaar door te gaan met bestrijding van armoede en sociale uitsluiting.

Referenties

Gerry is een opmerkelijke dagvoorzitter. Ze brengt op een originele manier dynamiek en humor in de zaal en kan de discussie goed samenvatten. Een aanrader en dat meen ik werkelijk!

Lodewijk de Waal, Directeur Humanitas

Gerry weet precies wat er in de wereld leeft. Wat me raakte was dat Gerry echt mee leefde met de gasten en niks met alleen maar een lolletje afdeed. Dat is een item dat je niet kunt spelen, bij Gerry is het welgemeend medeleven. Mijn complimenten en een diepe diepe buiging.

Karin van Luijk, Zorgcoördinator Eindhoven Noord, PGB match