Gerry-logo-VAGOEenmaal per 2 jaar wordt er een symposium georganiseerd voor de assistent-geneeskundigen in opleiding tot specialist in gynaecologie en obstetrie. Dit keer was het thema ‘Gender: Wat maakt wie je bent? Wie maakt wat je bent?‘. Gerry’s manager zorgde samen met de symposiumcommissie voor een goed interactief programma met o.a. live audience polling via smartphones. Gerry deelde het dagvoorzitterschap met Dr. van Trotsenburg en dat is beiden goed bevallen.

Referenties

Gerry begeleidt discussies over complexe medische onderwerpen adequaat en zonder moeite. Haar optreden gaf het symposium een andere flair: relaxed én serieus. Vragen vanuit de zaal waren een stuk makkelijker en geen hoofden die voor slaap wegzakten… Het is geen ‘Gerry-show’; ze stelt zich dienstbaar op. Gerry heeft echt bijgedragen aan het succes van deze bijeenkomst met een moeilijk thema.

dr. M.A.A. van Trotsenburg, Gynaecologist & Obstetrician, Director Center of Expertise on Genderdysphoria, VU University Medical Center Amsterdam

Tijdens de voorbespreking werd ons duidelijk waarom zij zichzelf inspiratrice noemt. Gerry was kritisch, duidelijk, luisterde goed en kwam vervolgens met goede en originele tips.

Symposiumcommissie, VAGO