logo RVO downloadDe Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is ontstaan na diverse reorganisaties bij de centrale overheid en haar agentschappen. De directie Internationale Programma’s wilde zich meer één voelen, meer overzicht krijgen over haar eigen activiteiten en meer onderlinge samenwerking.

Gerry’s manager ontwikkelde een interactief programma met een vragenlijst bij aanmelding naar de behoeften van de medewerkers. AimAtArt uit Team Gerry zorgde voor een stoomcursus ‘Anders Kijken’. De rechter-hersenhelft werd geactiveerd (inlevingsvermogen, creativiteit en flexibiliteit) i.p.v. zaken als analyse, logica en doelgerichtheid. Hiermee kon men aan de slag in Madurodam tijdens een fotografie-opdracht. Na een jury-selectie en pitch koos het publiek de winnende foto’s en was men ‘anders’ aan het denken gezet over de eigen organisatie en het eigen functioneren.

Referentie

Gerry’s manager zorgde voor een geslaagde middag in Madurodam voor ruim 250 medewerkers van onze directie. Doordat hij in de huid van Gerry kruipt wordt het publiek op een originele manier voortdurend bespeelt, verrast en op een spontane manier betrokken. Er was een uitstekende op maat intake, aanmeldings- en evaluatietraject. Hierdoor wist ik van tevoren precies hoeveel personen per afdeling aanwezig waren en wat de belangrijkste issues waren. Ook de belangrijkste conclusies uit de evaluatie werden snel gedeeld en konden snel geïmplementeerd worden. Kortom, prima out-of-the-box-entertainment en goede begeleiding en dagvoorzitterschap in één!


Bas Pulles, Directeur Internationale Programma’s, RVO

Fotografie: DiSi Fotografie