Gerry is uniek. Er zijn weinig personages als Gerry met zo veel ervaring en kennis van zaken. En dus past ze niet in een hokje. Mensen ontdekken dat hun (begrijpelijke) vooroordelen niet kloppen. Hierdoor gaan de luiken open.

ambassadrice

Gerry met Rood jasje

Gerry helpt organisaties om verder te komen. Tijdens bijeenkomsten met Gerry komen mensen nader tot elkaar en worden één. Dat is het werk van de ware inspiratrice! Gerry wordt gevraagd als dagvoorzitter, gespreksleider, spreker en meer. Daarnaast werkt ze samen met haar team aan organisatie-ontwikkeling, teambuilding, veranderingsprocessen en campagnes.

Een bijeenkomst is niet een doel op zich maar een middel binnen een langdurig proces. Gerry stelt de doelgroep centraal en betrekt hen bij de voorbereiding. Ze gaat voor interactie en voorkomt te veel ‘zenden’. Gerry en haar team zijn flexibel en komen met originele maatwerk-oplossingen. Zij maken bewust gebruik van de ideeën en creativiteit van opdrachtgevers en doelgroep. Met Gerry = hard werken + inhoud + goed gevoel/beleving/humor.