Gerry wordt in binnen- en buitenland gevraagd als dagvoorzitter (ook Engelstalig en Duits). Dit varieert van grote symposia tot kleine brainstorms en sessies. Bijeenkomsten waarbij deelnemers worden betrokken en geraakt.

Gerry is uniek als dagvoorzitter – telkens weer krijgt Gerry waardering voor haar onverwachte kennis van onderwerpen en organisaties. Zij weet bijeenkomsten  inhoudelijk, nuttig en strategisch te maken. Met Gerry maken de deelnemers iets mee dat inspireert. Met gemak kan ze uiteenlopende onderwerpen aan. Tijdens de voorbereiding van een bijeenkomst ondersteunt ‘de manager’ van Gerry opdrachtgevers met zijn kennis en ervaring. Samen zorgen ze ervoor dat doelen worden bereikt.

En natuurlijk betekent Gerry een goed gevoel. Humor werkt en is van groot belang bij bijeenkomsten. Met humor voelen deelnemers zich op hun gemak, openen zich, het helpt een boodschap luchtig te verpakken of het zorgt voor ontspanning. Met Gerry als dagvoorzitter is een leuke afsluiter van een bijeenkomst niet nodig: de hele bijeenkomst is leuk!