Het leiden van een gesprek is een vak en een talent. Gerry ‘doet het er niet even bij’ maar heeft jarenlange ervaring – ook internationaal. Dit varieert van een groot congres tot kleine presentaties. Ze presenteert en leidt debatten, lagerhuis-debatten, interviews, workshops, brainstormsessies, kick-offs, werkbijeenkomsten en meer.

Haar aanpak is uniek en wordt duidelijk uit de reacties: ‘Ze luistert goed naar wat deelnemers beweegt’, ‘Gerry has a keen understanding of how organisations and people work’ en ‘Gerry begeleidt op adequate wijze discussies, ook over complexe onderwerpen’.

Ze is een echte inspiratrice. Ze is kwetsbaar, oprecht en weet dingen bespreekbaar te maken. Ze faciliteert en laat de verantwoordelijkheid voor het vinden van oplossingen bij de deelnemers. Ze weet als geen ander mensen te verleiden om actief mee te doen en heeft een goede antenne voor wat er leeft. Ze is scherp, kan goed improviseren en zorgt voor een lach als breekijzer. Onder portfolio vindt u voorbeelden van gesprekken die zij geleid heeft.