Gerry leidt bijeenkomsten voor bedrijvenkringen met thema’s als innovatie, recessie-weerbaarheid, vrouwelijke ondernemers en transities. Gerry levert telkens weer maatwerk. Naast gespreksleiding verzorgde zij in de afgelopen jaren workshops, surveys, zong mee met een band en liet bijvoorbeeld ondernemers portemonnees bij elkaar in beheer geven om hen na te laten denken over vertrouwen en samenwerking.

Referenties

Het gezelschap van 110 ondernemers en lokale politici konden de bijdrage van Gerry uitstekend waarderen. Gerry wist op pakkende en humorvolle wijze de diverse sprekers onder vuur te nemen en de thema’s aan elkaar te verbinden met anekdotes en schertsende ervaringen. Gerry is een vrouw met ballen en een aanrader als dagvoorzitter!

Gerrit Jan Bezemer, Voorzitter Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk

De bijeenkomst over ‘innovatie’ was geslaagd doordat Gerry zorgde voor een afgewogen combinatie van een kwinkslag, inhoudelijke betrokkenheid en creatieve werkvormen.

Norbert Klein, Directeur VanBijenGelders, innovatieproject IPC, lid Tweede Kamer

Ik heb een geweldige dag gehad. Gerry is een verademing, recht door zee, humorvol en niet bang om controversieel te zijn. Dit alles terwijl iedereen in haar/zijn waarde werd gelaten en kwetsbaar mocht zijn, zonder in de geijkte softe aanpak te vervallen.

Ester Leibbrand, bestuur Bedrijfskring Heerhugowaard