Gerry inspireert; niet alleen door wie ze is maar ook door de Gerry Gadgets.

Houtmoed: houten inspiratiebordjes

Gerry heeft gelukkig weinig hoogmoed. Soms een tikkie te veel overmoed en af en toe trekt een zweem van zwaarmoed voorbij. En nu introduceert Gerry een nieuwe gemoedstoestand: Houtmoed. Als inspiratrice vindt Gerry het belangrijk om mensen moed te geven. Talenten zijn je gegeven. Die kunnen we je niet meer aanleren. Maar wel kan Gerry mensen leren om moed te durven hebben. Om het leven aan te gaan. Om eens even flink aan te pakken of juist om even te durven stilstaan. Het werken met Gerry heeft meestal al een dergelijk effect. Om dit langduriger te kunnen ondersteunen heeft Gerry samen met Kraan Crea Houtmoed-bordjes ontwikkeld.

Handgemaakt

Deze houten bordjes worden door de dames van Kraan Crea met de hand gemaakt. De tekst wordt geplaatst door middel van houtbranden (pyrografie). Daarna worden ze kleurrijk beschilderd. De achterkant is beschrijfbaar met pen. De bordjes zijn eventueel als ansichtkaart per post te versturen.

Voor professioneel en privé gebruik

De bordjes geven Houtmoed. Er zijn allerlei verhalen van mensen die het bordje op hun werkplek gebruiken. Een blik erop kan net dat stukje moedige inspiratie geven wat dan nodig is. Of met een glimlach even terugdenken aan de bijeenkomst met Gerry. Ook hebben mensen laten weten dat ze het bij zich droegen in moeilijke tijden. De bordjes worden ook gebruikt bij conferenties, bv. als cadeaus en give-aways voor de deelnemers. Dit wordt soms gecombineerd met een speciale tekst op de achterzijde. Het bordje kan deelnemers aan een conferentie inspireren om aan de slag te gaan en blijven met de gewenste follow-up. En natuurlijk kunnen we een bordje versturen naar iemand die Houtmoed kan gebruiken. Op verzoek kan Gerry een persoonlijke boodschap op het bordje schrijven.

Prijzen en bestellen

Prijzen (inclusief portokosten en exclusief 21% btw):
1 –   5 bordjes: € 8,- per stuk
6 – 10 bordjes: € 7,- per stuk
11 – 49 bordjes: € 6,50 per stuk
50 bordjes en meer: € 6.00 per stuk

Houtmoed-bordjes bestel je als volgt:
1.
Stuur een email (zie: Contact). Vermeld:
– Aantal bordjes
– Naam en adres voor factuur
– Naam en verzendadres voor de bordjes
– Eventuele aanvullende wensen: extra tekst pyrograferen? boodschap van Gerry? o.i.d.
2.
Je ontvangt een email met de afspraken op een rij en met de factuur.
3.
Zodra de factuur is betaald versturen wij de bordjes naar het door jou opgegeven afleveradres.
4.
Je ontvangt een bevestigingsemail wanneer de bordjes zijn verzonden.