logo_bvzorgGerry werkt vaker met huisartsen en hun multidisciplinaire praktijken. Ze verzorgde procesbegeleiding bij 2 nascholingsdagen van huisartsen en fungeerde als trainingsactrice. Hier werd gewerkt aan integrale samenwerking binnen huisartspraktijken, juridische aspecten van het delegeren van taken en ook leiderschap door de huisarts zelf. Ook begeleidde Gerry bijeenkomsten van gezondheidscentra. Verschillende praktijken binnen één centrum werkten aan thema’s zoals samenwerking, gastvrijheid, patiëntvriendelijkheid en kwaliteit.

Referenties

Bedankt voor het goed meedenken en het perfect aansluiten bij wat wij voor ogen hadden. De medewerkers zijn positief over jouw begeleiding. Met Gerry zat de sfeer er meteen goed in en was er op een inspirerende en relaxte manier aandacht voor elkaar en onze visie. 

Marcelle Le Doux, huisarts, Gezondheidscentrum Veldhuizen te Ede

Loesje staat bekend als de vrouw van de pakkende one-liners. Maar Gerry kan er ook wat van! Onze gastvrouw van de dag, transitie-deskundige (en daarin ook ervaringsdeskundige), greep de deelnemers bij de strot en liet niet meer los. Verwondering, verbazing en lachlust wisselden elkaar af. En bewondering voor iemand die de aanwezigen ook inhoudelijk zo bij de les wist te houden. Leuke dag. Leerzame dag.

Deelnemende huisarts op intranet, BV Zorg Oude IJssel